Interaktivní materiály k výuce angličtiny pro 1.–3. ročník ZŠ

Díky podpoře Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR pro vás v rámci realizace projektu Tvorba nových interaktivních materiálů pro potřeby výuky anglického jazyka v 1.–3. třídách ZŠ připravujeme materiály, které vám mohou vaši výuku obohatit a zatraktivnit. Pro výuku angličtiny v 1.–3. ročnících základních škol i díky vašim připomínkám vzniknou materiály, které opravdu využijete. Vznikající materiály budou součástí jednoho souboru, který bude obsahovat:

Výukové materiály pro využití na interaktivní tabuli
Interaktivní materiál obsahuje nejen interaktivní cvičení, ale navíc i bohatý doplňující materiál ve formě animacívideí. Interaktivní cvičení jsou pro žáky zpracována v několika formách: interaktivní pexesa na procvičení slovní zásoby, poslechová cvičení formou animace, cvičení s přiřazováním k fotografiím aj. Videa jsou zpracována formou písniček, ukázek pohybových aktivit umožňujících nácvik ve třídě a hraných konverzačních scének s rodilými mluvčími. Navíc jsou pro žáky připraveny animované písničky. Interaktivní materiály tak mají potenciál výuku výrazně obohatit a pro žáky i vyučující ji velmi zatraktivnit.

Pracovní listy
Barevné pracovní listy jsou navrženy tak, aby si žáci hravou formou pracovních činností upevnili učivo anglického jazyka. Všechny své výtvory budou moci přehledně uchovávat ve složkách.

Sada interaktivních pomůcek
Sada pomůcek pro práci v hodinách anglického jazyka pro nejmenší obsahuje karty s obrázky, hrací kostky a magnetické puzzle, které učivo dále rozvíjejí a žákům ho hravou formou pomáhají upevnit. Pomůcky jsou vytvářeny tak, aby zpestřily výuku anglického jazyka v 1. až 3. ročníku a jsou vhodným doplňkem k interaktivním materiálům.

Tyto materiály budou k dispozici na začátek školního roku 2012/2013. Pokud si již nyní chcete objednat, prosím zaregistrujte vaši školu na tomto webu a poté si v e-shopu objednejte nabízené materiály (jeden kus pro školu).

Zde se můžete podívat na náhledy některých interaktivních cvičení:

3 Comments

  1. Dobrý den, obdrželi jsme Vaši nabídku na tvorbu materiálů pro interaktivní výuku AJ v 1.-3. třídách ZŠ. Prosila bych o zaslání těchto materiálů na adresu ZŠ a MŠ Brno, J.Broskvy 3. V případě dotazů či podrobnějších informací mě můžete kontaktovat na výše zmíněné adrese.

    Děkuji a s pozdravem Lenka Přibilová

  2. Dobrý den,
    pro získání materiálů zdarma, které jsou vytvářeny v rámci realizace projektu Tvorba nových interaktivních materiálů pro potřeby výuky anglického jazyka v 1.–3. třídách ZŠ, je třeba vyplnit pro školu, na které vyučujete, registrační formulář na těchto webových stránkách.
    Vzhledem k tomu, že již ale máme naplněnu kapacitu škol, pro které jsme získali finanční dotaci, dostanete od nás zdarma pouze výukové materiály, které jsou využitelné pro výuku s pomocí interaktivní tabule (případně počítače a projektoru).
    Další výukové pomůcky (pracovní listy, magnetky pro práci ve skupinách) Vám v současné době již nemůžeme zdarma poskytnout. Pokud o tyto pomůcky bude ze stran škol zájem, po ukončení realizace projektu (srpen 2013) Vám je poskytneme za výrobní náklady.
    David Flesar

Comments are closed.